Indexeringslista för maj månad

Under maj månad har de tyska myndigheterna lyssnat igenom några skivor och ansett att de bör förbjudas. Dessa skivor hamnade under indexeringslistan denna månaden:
 

Lista A

In.Bewegung – Das politische Fest der Nationalen 2013 (Doppel DVD)
Blut und Boden – Deutsche Jungs
Die Jugend marschiert – Teil 2
Gloriosa Bandeira NS / Granatus – Lixo Sub-Humano
Weisse Wölfe – Terrormachine

Lista B

Jewthanasie – Demo
Sampler – For Faith and Folk Vol. 1
Xilentium – Purity for all Aryans

 

 
 
 
 
 
 
 

Intervju med Killuminati

 
 
 
Gemenskapsprojektet Killuminati sprunget från Thüringen, Sachsen och Baden-Württemberg har fört konstnärer, som alla har egna band/projekt samman. På trummor Heiliges Reich och på gitarr kommer de konstnärliga färdigheterna från Resistentia och för den melodiska och raka rösten finner vi Hermundurens frontman.
Bandet har lyckats paketera in en unik radikalism utan utslitna slagord och med solon som verkligen sticker ut. Vi kan nog utan tvekan hävda att detta är ett riktigt bra och nytt RAC-band som har släppts ut i solljuset! Deras debut hamnade också nyligen på indexeringslistan. Vilket betyder att skivan inte längre får säljas i Tyskland. Det gör det ännu mer värt att ha i sin samling. 
Möt Killuminati.
 
 
Hej Killuminati! Kan du börja med att beskriva vilka ni är?
Hej kamrater från Midgård Magazine. Våra medlemmar kommer från olika band och eller är låtskrivare till som Heiliges Reich, Resistentia och Hermunduren.

Vart fick i iden till bandnamnet ifrån?
Namnet har nu inte en nödvändigtvis djupare mening för oss, men det var inte lätt att diskutera fram det med våra övriga bandmedlemmar då vi alla hade en hel del olika åsikter och då komma fram till en gemensam nämnare var betydligt svårare än vad vi räknat med. Vi började få lite ont om tid , så det var typ det sista vi beslutade.
 
Vad var det som fick er att gå ihop och bilda detta projekt?
Som redan är känt, vi har alla våra egna band och några av oss har också deltagit i flera andra projekt. Jag tror att stilen på Killuminati för alla oss som arbetar med projektet är någonting helt nytt och att det verkade som en god ide att få praktisera en stil som ingen av oss sysslat med någonsin tidigare!!!
 
Ert debutalbum heter "Jetzt sind wir da" (Nu är vi här, svensk översättning). Betyder det att ni är här för att stanna?
Man kan nog säga så. Naturligtvis har vi inte kastat oss in i den här formationen för att redan efter en CD lägga ner.
Jag tror att ni kommer att få höra mer från oss!!!! Vare sig ni vill eller inte.

Jag tror att om ni inte hade slagit er in på denna vägen med musiken, hade ni nog kunnat nå väldiga framgångar om ni hade valt en mer politiskt korrekt väg. Hoppas att det inte är någonting ni ångrar?
Visst skulle man nog kunna skriva några texter om man verkligen ville ta sig in i maintreamvärlden om man inte brydde sig om sin egna texter, och bara sjöng om det folk ville höra. Men naturligtvis, vi beklagar oss inte över att vi står upp för en ideologi och att paketera våra erfarenheter och idéer i låtar som vi tycker är rätt.

Varför är det viktigt att använda sin talang i vår kamp?
Musiken är ett mycket kraftfullt vapen i kampen mot till exempel ett korrupt system.
Framför allt, det stimulerar sinnena hos ungdomar, som jag tror att det är en prioriterad fråga. Förutsatt att du når fram till deras sinnen, vilket är mycket svårt i dagsläget  med tanke på vurmandet för alla stimulerande läkemedel eller bristen över intresse för politik, sitt egna land, eller till och med familjen.

Vilka är era musikaliska inspirationer?
Vi spelar inom olika områden (RAC, ballader, metal), så jag törs bara tala för mig själv här.
Jag gillar att lyssna på olika tyska band som Heiliges Reich, Resistentia eller Hermunduren... ..
Skämt åsido. Band som Fortress, Final War, Mistreat och BFG har varit med mig under en lång tid.
Naturligtvis också så finns det många bra tyska grupper, men det skulle ta alldeles för lång tid att lista upp dem här!!!

Vad driver er i att skapa musik?
Först och främst handlar det om att ha roligt.
Jag tror att när du har bemästrat ett instrument, bör du använda denna talang även för att göra något för vår rörelse. Ställ upp på solidaritetskonserter, eller som ett skäl för sitt egna sällskap på plats!!!

 
Och framtiden nu för Killuminati?
Vi kommer att ge några livekonserter för att känna på hur det är att lira låtarna från CDn live, och sedan dra oss tillbaka för arbetet med nytt material.
När detta kommer att ske ligger fortfarande på idéstadiet.

Tack för intervjun, de sista orden tillhör er.
Vi tackar dig för ditt intresse för oss.
Vi hyllar alla dem som står upp för den nationella idén och inte låta saker förbli.
Häng på, vår tid kommer att komma!!!!!!
 
Följ Killuminati på Facebook.
 

 
 
Köp:


Trevlig tillställning i Värmland

Lördagen den 16 maj arrangerade HSN tillsammans med Crew 38 en trubadurafton ute i de värmländska skogarna. Kvällen samlade totalt ett 30-tal som tillsammans kunde åtnjuta trevlig livemusik från artisterna GUD, Brad från det walesiska bandet Blackout samt Vit Legion under trevliga former.
 
 

GUD bjöd på några egenskrivna alster som En del av er, Svenska zombie invasionen och Du förlorar vilket alltid är roligt att lyssna på. En trevlig Laskaj 14-cover på låten Du blundar. Where wild things are och han avslutade med en hemlig låt som manade till skratt bland publiken var också några låtar som framfördes.
 
Brad fick nog hela publiken att sjunga med till varenda låt. Mestadels gamla Skrewdriver-covers som House of Treason, Voice of Britain till Brutal Attack- och Rahowa-covers till några egna Blackout-låtar som This is our country.
 
 
 
Vit Legion gick sist upp på scen och levererade klassiker efter klassiker. Många låtar som Vitt motstånd, Bäring nord, Moder Svea, Tusen kulor, Ruiner, Svin av er sort, Ode to dying people, Genom kamp till seger, Hail Victory, Fäderneslandet, Vår vilja och Våldtäkt uppskattades av publiken.
 
Under kvällen fanns det även möjlighet att köpa produkter från Midgård.
 
Dagen efter så ringde jag till både Dennis och Fredrik som är de eldsjälar som är mest drivande i att arrangera den här typen av event från HSN/Crew 38 för att höra med dem vad de själva tyckte om hur det gick.
När vi ringde upp Fredrik så hade han precis lämnat av Brad vid flygplatsen i Oslo. 
 
- Det var en trevlig tillställning i den värmländska landsbygden, väldigt gemytlig stämning. På morgonen åkte jag och Brad till lokalen och han hjälpte till och städade undan och hjälpte till med musikanläggningen. Bilfärden mot flygplatsen med Brad var bra, han är en väldigt trevlig och omtänksam person. Vi stannade till vid en restaurang och diskuterade över en mat bit. Brad själv var väldigt nöjd men också lite orolig över och undrade om gårdagen gick runt ekonomiskt. Jag sa att vi gör inte detta för att tjäna några pengar. Utan det viktigaste är att kunna anordna kvällar där nationella kan umgås och skapa kontakter och även låtar artister få chansen att kunna uppträda.
Bilfärden till flygplatsen började bra. Vi satt och pratade jag, Brad och min flickvän och väl i Töcksfors strax innan norska gränsen så börjar plötsligt bilen krångla! Vi blev stående ett tag, jag började nästan få lite panik då Brads fly skulle gå om bara några timmar. Jag började leta efter biluthyrningar som fanns i närheten, dock utan resultat. Plötsligt så lyckas jag få igång bilen, och det var bara att chansa på att bilen skulle klara sig resten av resan.  Men det var en trevlig resa. /Fredrik
 
Dennis verkade också nöjd när vi talades vid:
 
- Först av allt vill jag tacka de artister som ställde upp på årets Segerblot, och gjorde det minnesvärt för besökarna. Trotts det låga antalet besökare så sjöngs det friskt med bland den publik som var där och stämningen var god och besökarna verkade nöjda, så då är vi nöjda. Jag vill också passa på att tacka grabbarna i Crew 38 som gjorde ett kanonjobb både inför och under Segerblotet.
Så en sista sak, mannen som drog det tyngsta lasset och ska ha en stor eloge är HSN's egna Fredrik, tack för ett bra jobb och genomförande. /Dennis