Trött på tiggare? Här har ni låten.

Det är allt bra många som är trötta på dessa tiggare som har dykt upp runtom i hela Sverige. Som tur är så har Rahowas Vittnen tillägnad dessa en låt nu.
 
Låten är ett plagiat från Mora Nisses låt Skatar idioti.
 
 
 
"Jag har en fråga nu till alla er,
som sitter utanför affärer,
är det så att ni vill ha pengar av oss,
ja, så är det förstås.

Har ni inte råd att köpa en biljett,
så ni kan dra åt helvetet,
jo ta med alla andra så kan jag bidra,
med skjutsen till arlanda.

#
Det är idioti, samhället vi lever i,
är fullt av tiggare, fy fan och helvete!

Alla sånna, som är tiggare,
kan inte ha något att tänka med,
är man en tiggare är man IQ-fri,
det är därför denna låten heter "Tiggar Idioti"!"

New CD with KDF

 
Den smått legendariska bandet KDF är äntligen tillbaka med en ny platta. Inget har ändrats utan det har bara blivit bätte, sann skinhead rock´n´roll så som det alltid har varit.... Varför ändra på ett vinnande koncept!?
 
Kan köpas här.

Intervju med I.C.1

Carpe Diem blev snabbt populära när de gästade Sverige 2008 som förband åt Saga. Bandet slog sig sedan ihop sig med sångaren från Razors Edge. Till en börja enbart tänkt som ett projekt, men som till allas våran glädje så stannade det inte bara vid detta, utan de fortsatte spela in nytt material och började tacka ja till liveframträdanden. Möt Andy från bandet som förklarar lite i denna intervjun.

 

 

Tjenare Andy! Kan du börja med att beskriva vilka som ligger bakom IC1 för Sveriges lyssnare?

IC1 är ett femmannaband skapat av medlemmar från det tyska bandet Carpe Diem tillsammans med mig själv (Andy), ex Razors Edge från England.

Och era musikaliska influenser?

Influenser till våra texter kommer från våra egna erfarenheter. Texterna handlar om allt från hur det är att spela i ett band till att gå på fotbollen, jobba på riktiga skitjobb till att bekämpa systemet... där vi är de som vinner.

Ni kommer ju från olika länder. Det känns som att tid för repning inte kan ske allt för ofta?

Alla utom jag har tid för repning, vilket de oftast brukar göra inför ett gig medans jag som bor i ett annat land får försöka passa in sången precis när vi framför dem. Så alla misstag från scenen beror främst på mig själv, haha.

Ni har ju som sagt spelat i andra band sedan innan. Hur kommer det sig att ni startade upp I.C.1?

Ja precis, 3 i vårat band spelar också i Carpe Diem och jag var som sagt sångaren i Razors Edge. Till en början så var IC1 tänkt att bli ett studioprojekt, fast vi hade en sån trevlig tid när vi spelade in första skivan. Så det kändes rätt helt enkelt att köra vidare på det.

Följer du även den nationella scenen? Finns det några band du skule vilja uppmärksamma?

Ja självklart, vi är aktiva i den sk RAC scenen i Europa samt den 'Riktiga Oi'-scenen i Storbrittanien. Vi har alla våra favoriter, men för tillfället så lyssnar jag på nya band som är på väg upp här i England som Frenchies nya outfit 'Flathead' och East Londons 'Last Orders'

Jag hört ryktas om en pub som blev attackerad av Antifas i samband med att ni skulle spela ett gig i närheten.Vad var det som egentligen hände?

Dett var på 'The Boleyn' på Green Street vid West Ham's fotbollsplan. Vänsteranhängare slog i sönder några rutor natten innan giget. Allvarligare än så var det inte, men det fick Londons borgmästare att banna giget i alla fall. Arrangörerna lyckades i sista minuten, spelningen flyttades till Essex fast då hade vi oturligt nog redan hunnit packa ihop våra saker så spelningen blev aldrig av ändå för oss. Tidningarna skrev om det som att det skulle vara fotbollsfans som krossade rutorna efer att de hört om vilket band som puben hade bokat. Fast det var ju bara rent skitsnack! Chefen och personalen för The Boleyn var fantastiskaoch de försökte med allt för att få giget genomfört hos dem.

Ni har en tredje fullängdare på G, 'We are the Boise'. Vad kan vi förvänta oss av den?

Ja då, vi har börjat skriva på material för ett nytt album. Förvänta er en fortsättning, haha

Taack för den. Några sista ord innan vi avrundar?

Skål för intervjun och hej till alla som känner till oss. IC1.

 
 
 

Du kan följa I.C.1s fanpage på Facebook här.

Köp: